mandag den 16. april 2012

Klar til oplæg på Illinois State University

Vi står over for en af de største og mest intimiderende udfordringer på denne rejse, når vi i morgen kl. 18 dansk tid skal holde et oplæg for fakultet og studerende på afdelingen for børne- og ungdomslitteratur på Illinois State University. Oplægget skal omhandle resultaterne af en undersøgelse vi foretog i efteråret 2011, hvor vi undersøgte hvilken slags litteratur lærerne på to skoler i Hillerød valgte til deres elever i 9. klasse, samt hvilken litteratur disse elever læste i deres fritid.

Derudover skal vi fortælle om det danske skolesystem, den danske læreruddannelse og forklare, hvad vores speciale skal handle om. Det er hovedteoretikeren på vores speciale, Roberta Seelinger Trites, der har inviteret os, og vi vil så nødig skuffe hende, men her 12 timer før rocket launch er nerverne begyndt at flosse en anelse.

Efter oplægget vil der (forhåbentlig) være masser af samtale og diskussion, hvor vi kan suge til os i forhold til fx tendenserne i amerikansk ungdomslitteratur. Derefter har Roberta Seelinger Trites været så venlig at stille op til interview, og dette er turens absolutte gold appel.

Så flossede nerver eller ej; nu lægger vi sidste hånd på power point og cue cards og så er det ud over stepperne.

Wish us luck…

1 kommentar:

  1. hej tøser ;) i er så seje og jeg er stolt af jer - rigtig god vind og NYD det nu i fulde drag <3 i er så dygtige og mega heldige!
    rigtig mange knus fra mig på solskinsøen i søen

    SvarSlet